Alsjægerne udlejning

Hos Alsjægerne har du mulighed for at leje forskelligt udstyr med medlemsrabat.

Skydevognen

Med skydevognen har du mulighed for at tilbyde skydetræning eller konkurrencer i din jagtforening. Du kan indrette banen efter egne ønsker hos dig selv eller sammen med din jagtforening. Det giver fordele i forhold til faste skydebaner. Især afstanden har stor betydning for uøvede skytter. Man kan med skydevognen lave et træningsprogram, hvor man gradvis øger afstanden efterhånden som skytternes træfsikkerhed forbedres. Alsjægerne kan også hjælpe med at skaffe en skydeinstruktør, hvis der er behov for det. Husk, at det er ulovligt at overlade et skydevåben til personer uden jagttegn eller våbentilladelse, hvis man ikke er uddannet skydeinstruktør.

Køletrailer

Du kan også leje en køletrailer. Den kan bruges til mange ting. Den er selvfølgelig velegnet til at opbevare nedlagt vildt koldt før eller efter slagtning. Der er mulighed for ophængning på en stålbuk i traileren. Ved fest i jagtforeningen eller ved privat fester er traileren velegnet til at opbevare mad og holde drikkevarer koldt. Den kan selvfølgelig også bruges som en lukket trailer med eller uden køling.

Som medlem hos Alsjægerne kan du leje den til medlemspris.

Nyhed: Nu kan køletraileren også lejes med en benzindrevet generator.

Ved leje skal der ved afhentning udfyldes en kontrakt, hvor man bekræfter, at udstyret er i orden og uden skader. Eventuelle fejl og mangler kan noteres i kontrakten. Denne kontrakt kan findes på http://alsjaegerne.dk/

Udlejningstakster

For leje af udstyr kontakt:
Jens Hangaard Nielsen
tlf.: 40 58 64 58
mail: jens@hangaard.dk

Luk menu